Over mij 

 

Ik ben Ilja, 26 jaar met een passie voor voeding en gezondheid. Ik zou jou graag willen helpen een gezond en gelukkig leven te leiden. Persoonlijke aandacht, oplossingen, motivatie en ervaring - dat kun je van mij verwachten. Het is mijn passie om mensen te helpen hun weg naar gezondheid te vinden. Of je nu een paar simpele veranderingen in je leefstijl wilt aanbrengen of een chronisch probleem hebt, samen beslissen wat voor jou de beste manier is en hoe jij het beste resultaat krijgt. 

''If you start now, you will begin seeing results one day earlier than if you start tomorrow'' 

Ilja Polman

You vs You 

Voorgaande jaren heb ik als diëtist in verschillende praktijken gewerkt. Ik merkte vaak dat de begeleiding niet intensief genoeg is. Vanuit de verzekering wordt maar 3 uur vergoed, waardoor je mensen vaak maar één keer in de 4 tot 8 weken ziet, of zelfs minder. Niet iedereen kan zelfstandig veranderingen aanbrengen in de praktijk. Waardoor ze snel terugvallen in oude gewoonten en de opgestelde doelen niet behalen. Ik vind het oneerlijk en zonde dat er zo weinig tijd en geld is voor een belangrijk beroep als diëtist. Het gaat toch om iemands gezondheid. 

Een ander probleem is dat het voor sommige mensen een erg grote stap is om naar een diëtist of andere hulpverlener te gaan. In een druk leven, waarin we onszelf eigenlijk weinig tijd gunnen, hebben we daar helemaal geen tijd voor. Het is zonde als we daardoor de eerste stap niet durven te zetten. 

In 2020 ben ik You vs You Coaching begonnen. Een online coaching traject, waarbij de bovenstaande problemen opgelost worden. Mijn passie om andere mensen te helpen is niet veranderd. Maar mijn kijk op de manier hoe ik dit wil doen is wel veranderd. Ik vind het belangrijk om er voor iemand te zijn, gedurende het hele traject. Daarom bied ik verschillende alles-in-1 pakketten, waarbij je niks tekort komt. Voeding, beweging, leefstijl én mindset, alle aspecten die van belang zijn komen erin terug. 

We moeten onszelf niet vergelijken met anderen want iedereen is anders. Uiteindelijk is het belangrijkste dat we samen werken aan een betere versie van jezelf. Het is letterlijk jezelf tegenover jezelf. Het is You vs You. 

''The only person you need to be better than, is the person you were yesterday''

You vs You